MÓCZÁS AUTÓHÁZ KFT. - Baja

Rólunk

imgMóczás Autóház Kft.
img6500 Baja, Szegedi út 13.
Telefon: 79/325-626
Szalon: H-P: 08.00-17.00 / Szo: 09.00-13.00
Szerviz: H-P: 08.00-17.00 / Szo: 09.00-13.00

img


A Móczás Autóház, amely ma már Dél-Magyarország egyik legrégebbi autós cége, 1984-ben családi vállalkozásként - Móczás József és Móczás Józsefné alapítók jóvoltából - kezdte meg működését Baján.

A társaság kezdetben használtautókkal és autóalkatrész-értékesítéssel foglalkozott, majd a 10. évfordulójára Baján megépítette első autószalonját és autószervizét. Még ebben az évben megkötötték a márkakereskedői szerződésüket a Ford Hungáriával Ford gépkocsik, illetve autóalkatrészek értékesítésére és a Ford teljes körű márkaszervizére. A Móczás Autóház 1996-1997-1998-ban elnyerte a Ford által elérhető legmagasabb kitüntetést, a Ford Of Europe elnöki díját.

1998-ban megnyílt a második márkakereskedésünk, illetve márkaszervizünk. A cég folyamatos fejlődését követően, 2004-ben a cégalapító Móczás József és időközben felnőtté vált fia, Móczás Krisztián megalapította a Móczás cégcsoportot Móczás K Autócentrum néven, ami jelenleg négy autószalonból és márkaszervizből áll. Három autószalon Baján található, s a cégcsoport ma már Szegeden is jelen van. Több autómárkát is forgalmaz, valamint két helyen minőségi használtautókat is árul garanciával. Az értékesítéssel összefüggő szolgáltatásaink: új és használtatutó- értékesítés, finanszírozási és biztosítási ügyintézés.

A Móczás Autóház a MITSUBISHI képviseletére feljogosítva teljes körű szolgáltatást kínál ügyfeleinknek, legyen szó akár autó értékesítéséről, szervizeléséről, vagy vizsgáztatásáról.

Móczás József 
alapító szlogenje: úgy szolgáljunk ki másokat, mint ahogyan elvárjuk, hogy bennünket kiszolgáljanak. Bennünket az elmúlt több mint 30 év kötelez.

Csillaggal* jelölt mezők kitöltése kötelező.